Scroll Top

Voorwaarden en privacy

Log je als medewerker in van een schoolbestuur, gebruik dan het emailadres van je bestuur (bijv. Jan.janssen@naamschoolbestuur.nl)

Onze missie is om mensen die interesse hebben om te werken in het Primair Onderwijs in contact te brengen met schoolbesturen. Met het aanmaken van jouw digitale en eigentijdse cv ondersteun je het proces om een baan te vinden in het Primair Onderwijs. Het online TalentCenter helpt hierbij.
Bij het aanmaken van een profiel in het online Talent Center vul je jouw persoonlijke gegevens in. Met die gegevens en informatie over wie je bent, wat je wilt en jouw opleiding en/of ervaring presenteer je jezelf aan de schoolbesturen.

Met jouw gegevens gaan we zorgvuldig om. Wij respecteren hierbij jouw privacy en hanteren om dat te waarborgen de volgende regels:

  • We houden ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. De gegevens die je invult in het online TalentCenter zijn alleen zichtbaar voor jou.
  • Je bepaalt zelf of jouw profiel gedeeld wordt met een schoolbestuur met een account binnen het online TalentCenter. Wanneer je jouw profiel deelt (op zichtbaar zet) wordt dit zichtbaar voor alle schoolbesturen die zijn aangesloten bij het online TalentCenter.
  • We bewaren de gegevens niet langer dan noodzakelijk met een maximale bewaartermijn van 2 jaar nadat de dienstverlening is beĆ«indigd.
  • Wij behouden ons het recht om de privacy policy te wijzigen. Als de privacy policy wijzigt, informeren wij jou hierover zodat je indien gewenst jouw profiel kunt wijzigen of onzichtbaar kunt maken voor werkgevers.

Met betrekking tot je account zijn een aantal gedragsregels van toepassing:

  • Je houdt je wachtwoord geheim.
  • Je deelt je account niet met anderen, wel kun je anderen ondersteuning vragen bij het maken van een profiel in jouw aanwezigheid.
  • De gegevens die je invult op je profiel zijn juist en relevant.

 

Wij wensen je veel succes met het gebruik van het online TalentCenter.

Heb je een vraag, neem dan contact met ons op.