Scroll Top

In gesprek met jezelf over je loopbaan

Goed kijken naar wat je wil en kan, kan je helpen om je inzicht te vergroten en een nieuw duurzaam perspectief te ontwikkelen. Inzicht in jezelf, in werkrelaties die wel of juist niet meer inspireren, maar ook in de mogelijkheden om je heen. In de waan van alle dag is het soms moeilijk die mogelijkheden te zien die er zijn. We helpen je jezelf en de wereld om je heen te (her)ontdekken, nieuwe verbindingen te leggen en te groeien in je leer-KRACHT.

Kies een regio en schoolbestuur

Kies hieronder je bestuur en je ziet welke ondersteuning jij kunt krijgen in het kader van loopbaanontwikkeling, professionalisering, vitaliteit, een nieuwe uitdaging en groepsbegeleiding.
Voor alle leraren in Limburg is er nu ook een TalentCenter beschikbaar, waar je zelf aan de slag kunt met je ontwikkeling.

#

Het TalentCenter van Primair onderwijs in Limburg

Wil je nog meer over jezelf ontdekken, log dan in op Mijn.onderwijspoinlimburg.nl. Hier vind je gratis instrumenten, in de vorm van zelftesten en loopbaanopdrachten. Ontdek wat je kunt, waar je kracht ligt en wat je ambities zijn. Dit alles helpt je bij de regie in eigen handen nemen wat betreft je werkplezier en loopbaan.

#

Uitgelicht | Plezier in je werk-test

Werkplezier bepaalt vaak je vitaliteit.
Doe de zelftest en ontdek hoe het staat met je werkplezier.

#

Het profiel

In een profiel breng je alle gegevens bijeen die een overzicht geven van al je (werk)ervaring, competenties en talenten. Dit overzicht kan als bewijslast dienen voor de competenties waarover jij beschikt, en om alles te verzamelen en presenteren op de manier die bij jou past!

Heb je een vraag?