Scroll Top

Onderwijsgroep Buitengewoon

Onderwijsgroep Buitengewoon is de overkoepelende organisatie van zeven scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs en praktijkonderwijs. Wij bieden kinderen en jongeren met specifieke opvoedings- en ontwikkelingsvragen extra ondersteuning en begeleiding.

Samenwerken staat bij ons hoog in het vaandel. Om elke leerling zo optimaal mogelijk te laten ontwikkelen hebben we anderen nodig. Ouders, zorgpartners, scholen in het regulier onderwijs, organisaties in vervolgonderwijs/ arbeid/ dagbesteding, gemeenten, het bedrijfsleven en de samenwerkingsverbanden. Samen gaan we voor het beste resultaat voor onze leerlingen.

In gesprek met jezelf over je loopbaan

Goed kijken naar wat je wil en kan, kan je helpen om je inzicht te vergroten en een nieuw duurzaam perspectief te ontwikkelen. Inzicht in jezelf, in werkrelaties die wel of juist niet meer inspireren, maar ook in de mogelijkheden om je heen. In de waan van alle dag is het soms moeilijk die mogelijkheden te zien die er zijn. We helpen je jezelf en de wereld om je heen te (her)ontdekken, nieuwe verbindingen te leggen en te groeien in je leer-KRACHT.

Hieronder vind je verschillende diensten voor alle medewerkers van Onderwijsgroep Buitengewoon bij het ondersteunen bij het verbeteren van vitaliteit, loopbaanvragen, je professionalisering, mogelijk maken van nieuwe uitdagingen zowel intern als extern en het vinden van vacatures.

Heb je een vraag?

    Wil je weten welke vacatures er zijn bij onderwijsgroep buitengewoon?