Scroll Top

Je bent op deze site opzoek naar een coach. Welkom!

Je huidige situatie en gewenste situatie liggen uit elkaar. De oorzaken kunnen verschillend zijn. Je vraag kan te maken hebben met je werkplezier, je loopbaan, communicatie waarin je iets anders verlangt, op zoek naar meer congruentie in denken, voelen en doen, onderzoek welke feedback je krijgt van je lichaam, jezelf beter leren kennen of onderzoek naar wat je vraag nu eigenlijk is. Elke vraag is welkom.

Coaching is een middel om bewustwording te verkrijgen op een hoger niveau en keuzemogelijkheden vrij te maken om in verbinding met jezelf te leven, te werken.

‘en dan Is er Kleur’ is al jaren partner in professionalisering van onderwijsprofessionals en scholen met als vertrekpunt persoonlijke ont-wikkeling. Persoonlijke ont-wikkeling om in toenemende mate te werken, te leven vanuit jezelf, want dan Is er Kleur. Met de overtuiging dat mensen die leven en werken vanuit hun kern van grote waarde zijn in het leven van kinderen, ouders, collega’s en hun school.

Wanneer je contact met ons zoekt via deze site dan verkennen wij jouw vraag via mail of telefonisch. In totaal hebben wij in dit kader twee uren om met elkaar aan de slag te gaan. Dat kan achtereenvolgens of twee aparte uren. Wat en hoe we de beschikbare tijd inzetten volgt jouw doel. Hierin zullen wij actief meedenken en een voorstel in doen.

HEB JE INTERESSE?

Neem contact op met Sanne of Yvonne via onderstaand contactformulier.