Scroll Top

Alterius

Stichting Alterius verzorgt onderwijs aan kinderen en jeugdigen (van 4 tot 27 jaar) met ernstige opvoedkundige problemen en psychiatrische problematiek. Een groot deel van de leerlingen en jongeren heeft een toelaatbaarheidsverklaring voor speciaal onderwijs of is (residentieel) geplaatst in een voorziening voor jeugdzorg.
Daarnaast wordt er praktisch, technisch onderwijs verzorgd aan jongeren en (jong) volwassenen met afstand tot de arbeidsmarkt.
Ook verzorgen collega’s van Alterius trainingen aan professionals in, met name, onderwijs- en zorgwereld.

In gesprek met jezelf over je loopbaan

Goed kijken naar wat je wil en kan, kan je helpen om je inzicht te vergroten en een nieuw duurzaam perspectief te ontwikkelen. Inzicht in jezelf, in werkrelaties die wel of juist niet meer inspireren, maar ook in de mogelijkheden om je heen. In de waan van alle dag is het soms moeilijk die mogelijkheden te zien die er zijn. We helpen je jezelf en de wereld om je heen te (her)ontdekken, nieuwe verbindingen te leggen en te groeien in je leer-KRACHT.

Hieronder vind je verschillende diensten voor alle medewerkers van Alterius bij het ondersteunen bij het verbeteren van vitaliteit, loopbaanvragen, je professionalisering, mogelijk maken van nieuwe uitdagingen zowel intern als extern en het vinden van vacatures.

Heb je een vraag?

    Wil je weten welke vacatures er zijn  bij Alterius?