Scroll Top

OBS Meijel

Op de Open Buurtschool voelt iedereen zich thuis. Er wordt geleerd met en van elkaar, in school en in de buurt. We gaan de echte wereld in en laten de buitenwereld binnen komen. Samen ontdekken we de wereld en leren we dat iedereen er mag zijn zoals die is. We werken in heterogene groepen waar kinderen van verschillende leeftijden elkaar ontmoeten op een zelfde cognitief niveau of op vaardigheidsniveau om zo van en met elkaar te leren. We zijn een gemeenschap waar alle kinderen zich veilig voelen en in een gestructureerde omgeving op onderzoek durven uitgaan en gebruik durven maken van hun talenten. 

In gesprek met jezelf over je loopbaan

Goed kijken naar wat je wil en kan, kan je helpen om je inzicht te vergroten en een nieuw duurzaam perspectief te ontwikkelen. Inzicht in jezelf, in werkrelaties die wel of juist niet meer inspireren, maar ook in de mogelijkheden om je heen. In de waan van alle dag is het soms moeilijk die mogelijkheden te zien die er zijn. We helpen je jezelf en de wereld om je heen te (her)ontdekken, nieuwe verbindingen te leggen en te groeien in je leer-KRACHT.

Hieronder vind je verschillende diensten voor alle medewerkers van OBS Meijel bij het ondersteunen bij het verbeteren van vitaliteit, loopbaanvragen, je professionalisering, mogelijk maken van nieuwe uitdagingen zowel intern als extern en het vinden van vacatures.

Heb je een vraag?

    Wil je weten welke vacatures er zijn bij OBS Meijel?