Scroll Top

Moovation: Kickstart persoonlijke ontwikkeling

Om talent om te zetten in leiderschap is er aandacht nodig voor persoonlijke ontwikkeling. Moovation laat zien door welke waarden je gedreven wordt en in hoeverre de werkomgeving aansluit bij je persoonlijke drijfveren. Daarnaast geeft het inzicht in welke motivatoren je in beweging zetten. Met deze inzichten kan gewerkt worden aan soft skills.

Moovation is een APP waarmee je inzicht krijgt in waar je kracht ligt, wat jou motiveert en waar je energie van krijgt. En ook, ‘Wat past in je functie of binnen de organisatiecultuur bij jou, en wat niet? Naast deze inzichten, waarmee je direct aan de slag kunt, kun je deze ook met een coach bespreken die op de website staan: onderwijspoinlimburg.nl.

Wat biedt het?

  1. Persoonlijke motivatieanalyse: Breng met vragenlijsten persoonlijke waarden, motivatie en de mate van motivatie binnen de werkomgeving in kaart. Snel, eenvoudig en met direct resultaat!
  2. Werken aan persoonlijke groei: Inzichten uit de motivatieanalyse naar een hoger niveau brengen door soft skills te ontwikkelen.
  3. Coaching en verdieping: Gedrag en vaardigheden die extra aandacht kunnen gebruiken.

HEB JE INTERESSE?

Vul je gegevens in en je ontvangt een link om moovation te starten