Scroll Top

Oppepper voor je veerkracht

Onderwijs heeft al jaren te maken met grote uitdagingen: veel verloop, met minder collega’s hetzelfde werk doen, organisaties die veranderen, enzovoort. Dat vraagt veel aanpassingen van jullie als medewerkers. Soms zijn er naast je werk ook privéomstandigheden die veel van je mentale veerkracht en weerbaarheid vragen, zoals het combineren van gezin en mantelzorg, een overlijden of echtscheiding.

Kortom: veel stof tot nadenken, veel te doen, een vol hoofd… Stevige uitdagingen om je staande te houden en veerkrachtig op te stellen. Je piekert en komt er maar niet los van. Je zit niet goed in je vel en komt maar niet van die lastige gedachten af…Of het lukt je maar niet om een oplossing te vinden op de vragen die je hebt: je gaat maar door…

Misschien heb je het gevoel dat je niets meer kunt onthouden, of dat zaken snel te veel worden. Je hebt steeds meer tijd nodig om je werk af te krijgen of ervaart een korter lontje. Je hebt het gevoel dat je ‘op’ bent of ervaart minder plezier in je werk..

Wanneer je merkt dat je overloopt, het niet meer overziet, of gewoon eens met iemand wil sparren met een onafhankelijke en objectieve blik, dan ben je bij ons heel erg welkom!

Je kunt bij ons terecht met vragen als:

 • Hoe kan ik beter omgaan met stress?
 • Hoe zorg ik goed voor mijzelf in een veeleisende omgeving?
 • Match ik nog genoeg met mijn huidige baan?
 • Wat kan ik doen om me beter te voelen?
 • Hoe kan ik een dreigende of traumatische situatie het hoofd bieden of verwerken?
 • Wat kan ik doen om me op de been te houden?

Via dit platform wordt je de unieke mogelijkheid geboden om middels 2 gesprekken bij één van ons te komen. Je kan rechtstreeks een afspraak maken zonder medeweten van de leidinggevende of HRM, anoniem en zonder terugkoppeling. Er wordt dus niets gedeeld met de werkgever. Je kan op korte termijn terecht: er is geen wachtlijst.

HEB JE INTERESSE?

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

  Wie zijn wij?

  Elly en Jeroen zijn moeder en zoon, beiden psycholoog. Samen werken wij met veel plezier in onze psychologenpraktijk Mental Coaching Venlo. Beiden hebben wij veel ervaring met het begeleiden van mensen uit de zorg- en onderwijssector.

  Onze werkwijze kenmerkt zich door:

  • het centraal stellen van jouw hulpvraag. Bij ons krijg je geen diagnoses of ‘klinische’ gesprekken, maar een luisterend oor en een maatwerk aanpak;
  • een objectieve, onafhankelijke houding;
  • een praktische werkwijze: niet alleen inzichten opdoen, maar juist óók praktische handvatten om beter om te gaan met situaties.

  Via het contactformulier kun je je aanmelden voor de 2 gratis gesprekken. Vervolgens nemen wij dan contact met jou op.