Scroll Top

Oppepper voor je veerkracht

Al jaren heeft het onderwijs te maken met de uitdaging om met minder mensen hetzelfde werk te doen voor en met de leerlingen. Daarnaast gaan ontwikkelingen in de organisatie door en vragen aanpassingen van jullie, die in het onderwijs werken. En als toetje dan nog: corona! Met misschien kinderen die aan thuisonderwijs moeten doen, en jij die daarnaast nog je leerlingen moet onderwijzen….

Kortom: veel uitdagingen om je staande te houden en je veerkrachtig op te stellen.

Veel stof tot nadenken, veel te doen, vol hoofd…. Het kost kruim om de brei te blijven ontwarren. Meer dan ooit is het belangrijk om je eigen veerkracht zo groot mogelijk te houden.

Wanneer je merkt dat je behoefte hebt om hierover met een onafhankelijk buitenstaander naar te kijken, of de brei in je hoofd te ‘ontwarren’, of steun te krijgen, of praktische handvatten om je hoofd boven water te houden, of eens flink te spuien….. graag wil ik dat met je doen!

Samen kunnen we kijken naar jouw veerkracht, energie, motivatie en hoe we die kunnen optimaliseren. Als je het prettig vindt, kunnen we starten met een korte vragenlijst, die als uitgangspunt kan dienen voor ons gesprek. Hoeft niet, maar kan wel.

HEB JE INTERESSE?

Neem contact op met Elly Vos via onderstaand contactformulier.