Scroll Top

Loopbaancoaching

Je hebt een mooie baan in het primair onderwijs, maar…..
Je loopt rond met een of meer vragen rondom de volgende onderwerpen: je huidige baan, je loopbaan, je persoonlijke ontwikkeling?

Loopbaan coaching is geschikt voor mensen die aan zichzelf vragen willen stellen over hun loopbaan. Als het gaat over jouw loopbaanontwikkeling stel je jezelf vragen zoals: wat kan ik, wat wil ik, hoe kom ik daar en wat heb ik hiervoor nodig?!

Doelstelling

Er achter komen welke concrete stappen je moet ondernemen om jouw vraag te beantwoorden. Dat kan een specifieke loopbaanvraag zijn maar kan bijvoorbeeld ook een vraag op het gebied van vitaliteit in relatie met werk zijn.

Wat gaan we doen?
Een loopbaan coachingsgesprek kan op verschillende manieren invulling krijgen, afhankelijk van je vraag. Jij bent daarbij de leidende persoon en ik zal spiegelen, doorvragen, structureren en prikkelen daar waar nodig.

Hoe gaan we dit doen?

  • Met hulp van een korte vragenlijst.
  • Een telefoongesprek waarin enkele verdiepingsvragen gesteld zullen worden en de afspraak voor het persoonlijke vervolggesprek ingepland wordt.
  • In het persoonlijke vervolggesprek gaan we op zoek naar antwoorden en actiepunten welke voor jou als uitgangspunt kunnen dienen om te komen tot vervolgstappen.

De volgende begrippen staan centraal: individueel maatwerk, betrokkenheid, interesse en vertrouwen.

Vul je gegevens hiernaast in en zet zo de eerste stap.

Lusanne-delen

HEB JE INTERESSE?

Neem contact op met Lusanne Delen via onderstaand contactformulier.