Scroll Top

Kompasgesprek bij de Pop-up coach

Je gaat iedere dag fluitend naar je werk, hebt een goede band met je collega’s en je leidinggevende, je doet zinvol werk en de dagen vliegen om. Zo zou het ideale plaatje er voor iedereen uit moeten zien. Maar hoe bereik je dit voor jezelf, wat heb je hiervoor nodig? Daar is het Kompasgesprek voor

Kompasgesprek

Een Kompasgesprek is één diepgaande coaching sessie waarmee je richting kan geven aan jouw loopbaan (of leven). In één gesprek maak je kennis met jouw talenten, blokkades, systemen, verlangens én met het vertrouwen om voorbij deze blokkades te leven. Dit bereiken we door onszelf (de coaches) en jou uit te nodigen om nieuwsgierig te zijn, zonder oordeel. Door doelgericht te zijn zonder een specifiek resultaat na te streven. Door te vertrouwen op alle kracht en helderheid die jij óók in je hebt.

Het kompasgesprek gaat vooral over eigen regie. Over volle verantwoordelijkheid nemen voor de wereld die je om je heen creëert. Dat kan pijnlijk zijn, maar gek genoeg is het tegelijkertijd ook altijd bevrijdend. En herkenbaar. Want uiteindelijk kennen we onszelf toch beter dan we dachten.

Ons doel

Pop-Up Coach stelt zichzelf als doel om mensen te helpen om een concrete volgende stap te zetten om hun belemmering van vandaag aan te pakken zodat ze stapje voor stapje meer uit zichzelf halen.

Tijd

De sessie duurt 90 minuten.
Uit jarenlange ervaringen blijkt telkens weer dat de essentie niet zo veel woorden en tijd nodig heeft. Die is vrijwel direct voelbaar, maar mensen hebben zelf vaak geen idee. In 90 minuten haal ik de essentie naar boven zodat je weer beweging gaat voelen.

Voor wie

Een Kompasgesprek is precies passend als je:

  • het gevoel hebt ‘vast’ te zitten in je werk;
  • voor een moeilijke keuze staat;
  • niet meer weet wat nou je talenten zijn;
  • moeite hebt met keuzes maken;
  • je ontwikkelvraag helder wil krijgen;
  • nieuwsgierig bent naar een volgende stap.

Voorwaarden

Een kompasgesprek is vertrouwelijk.

BarbaraSuijker

HEB JE INTERESSE?

Neem contact op met Barbara Suijker via onderstaand contactformulier.