Scroll Top

Fortior

Met 14 scholen (11 in Venlo, 1 in Lomm, 1 in Velden en 1 in Arcen) heeft stichting Fortior een sterke positie in de gemeente Venlo. Op 13 scholen voor regulier basisonderwijs en op 1 school met speciaal basisonderwijs verzorgen wij 320 medewerkers en 2800 kinderen elke dag uitdagend onderwijs.

In gesprek met jezelf over je loopbaan

Goed kijken naar wat je wil en kan, kan je helpen om je inzicht te vergroten en een nieuw duurzaam perspectief te ontwikkelen. Inzicht in jezelf, in werkrelaties die wel of juist niet meer inspireren, maar ook in de mogelijkheden om je heen. In de waan van alle dag is het soms moeilijk die mogelijkheden te zien die er zijn. We helpen je jezelf en de wereld om je heen te (her)ontdekken, nieuwe verbindingen te leggen en te groeien in je leer-KRACHT.

Hieronder vind je verschillende diensten voor alle medewerkers van FORTIOR bij het ondersteunen bij het verbeteren van vitaliteit, loopbaanvragen, je professionalisering, mogelijk maken van nieuwe uitdagingen zowel intern als extern en het vinden van vacatures.

Heb je een vraag?

    Wil je weten welke vacatures er zijn bij FORTIOR?