Scroll Top

Online voorlichting leraar Basisonderwijs – Jonge Kind Specialist (voltijd)

Leuk dat je je aanmeldt voor onze open dag. Ons team van docenten staat klaar om jou te helpen bij je studiekeuze. Schrijf je in voor een van onze voorlichtingsactiviteiten en kom meer te weten over de opleiding. Je kunt al je vragen mailen en bellen mag natuurlijk ook. We helpen je graag op weg.

Leraar Basisonderwijs – Jonge Kind Specialist

Wil jij de ontwikkeling van een baby, dreumes, peuter, kleuter én het startende schoolkind begrijpen en begeleiden en ben jij geïnteresseerd in hoe en waarom kinderen spelen en wat dat met leren te maken heeft? Kies dan voor Pabo jonge kind specialist!

Online voorlichting:
Hier krijg je alle informatie over de opleiding en kun je meteen je vragen stellen. Deze inhoudelijke presentatie wordt niet meer tijdens de open dag gegeven.

  • Online voorlichting Leraar basisonderwijs Sittard
    16 nov 2021
    19:00 – 20:00 uur

En kom later kennismaken en sfeer proeven bij ons op locatie?

 

OVER DE OPLEIDING

De opleiding Pabo jonge kind specialist is een uitdagend opleidingstraject binnen de reguliere pabo. In vier jaar tijd leer je alles over opvoeding en onderwijs aan het jonge kind (0 t/m 7 jaar). Je studeert af als leraar basisonderwijs (groepen 1 t/m 8) én je bent specialist jonge kind (kinderen van 0 t/m 7 jaar).

Naast de verdiepende inhoud op het jonge kind, bestaat je opleiding uit pabo inhouden gericht op groep 1 t/m 8. Hierbij kun je denken aan theorieën, die horen bij de vakken die aangeboden worden in het basisonderwijs. Verder bestaat je opleiding uit inhoud gericht op leraarschap in de brede zin van het woord, zoals het opbouwen van een pedagogische relatie met kinderen en het voeren van gesprekken.

In deze opleiding bepaal je, aan de hand van leeruitkomsten, je leerroute grotendeels zelf. De inhoud van de opleiding sluit daardoor nauw aan bij wat er speelt op je stageplek en je bepaalt zelf waar je je in ontwikkelt.

Datum

18 nov 2021
Expired!

Tijd

18:00 - 19:00

Meer informatie

Meld je aan

Locatie

Online

Organisator

Fontys Sittard
Meld je aan