De basisschool-ontdekdag

Wederom organiseren we aankomend studiejaar weer ‘de basisschool-ontdekdagen’ op 28 november 2019 en 2 april 2020. Enkele basisscholen, waar je als student 40% van je opleiding leert en werkt, openen dan hun deuren. Want ook al heb je vast al een idee over het beroep er uit ziet, je hebt immers zelf ook ooit op een basisschool gezeten, er valt nog heel veel meer te vertellen. En…klopt jouw beeld van het beroep nog met deze tijd? Tijdens de basisschool-ontdekdagen laten leerkrachten en stagiaires zien hoe het is om in het onderwijs werkzaam te zijn. Let op, het is deze middag niet de bedoeling om daadwerkelijk een klas in te gaan. Het is juist meer dan dat! De nadruk ligt op het beroep en de ervaring. De basisschool-ontdekdag is ook geschikt voor geïnteresseerden in het zij-instroom traject en de deeltijd opleiding.

De deelnemende basisscholen van donderdag 28 november 2019  zijn:

– BS de Sleye in Heel – Wijzers in Onderwijs
– BS de Kingbeek in Grevenbicht – Kindante
– Bredeschool de Bron in Neerbeek – Kindante
– BS Valkenburg in Valkenburg – Innovo
– IKC Leuken in Weert – MeerderWeert
– BS Langenberg in Brunssum – Movare
– SBO de Wissel in Landgraaf – Movare
– OBS Wereldwijs in Landgraaf – Movare
– BS de Leerlingst in Haelen – SPOLT
– BS de Hovenier in Montfort – Swalm & Roer
– OBS de Perroen in Maastricht – Kom Leren

Het interactieve programma van de basisschool-ontdekdagen op de basisscholen duurt van 13.30 tot 15.45 uur, uiterlijk 16.00 uur. Zowel leerkrachten van de school als de studenten die daar stage lopen begeleiden deze middag.

Wil je deelnemen aan de basisschool-ontdekdag van donderdag 28 november 2019? Stuur dan een mail naar: communicatie-dnp@denieuwstepabo.nl met daarin het volgende:
– voor en achternaam
– telefoonnummer
– naam van je huidige school
– naam van de basisschool waar jij een bezoekje aan wilt brengen.

Aanmelden is mogelijk tot één week van tevoren.

Datum

28 nov 2019
Expired!

Tijd

Het interactieve programma van de basisschool-ontdekdagen op de basisscholen duurt van 13.30 tot 15.45 uur, uiterlijk 16.00 uur.
13:30 - 16:00