Scroll Top

El Wahda

De Stichting spreekt uit haar missie, ambitie en visie te realiseren binnen onderstaande kaders: Het doel van de stichting is er op gericht goed onderwijs te geven en er rekening houden met de Islamitische opvoeding. Het kind moet zich thuis voelen op school: een positief zelfbeeld hebben, het zelfvertrouwen vergroten en zich optimaal ontwikkelen.

In gesprek met jezelf over je loopbaan

Goed kijken naar wat je wil en kan, kan je helpen om je inzicht te vergroten en een nieuw duurzaam perspectief te ontwikkelen. Inzicht in jezelf, in werkrelaties die wel of juist niet meer inspireren, maar ook in de mogelijkheden om je heen. In de waan van alle dag is het soms moeilijk die mogelijkheden te zien die er zijn. We helpen je jezelf en de wereld om je heen te (her)ontdekken, nieuwe verbindingen te leggen en te groeien in je leer-KRACHT.

Hieronder vind je verschillende diensten voor alle medewerkers van El Wahda bij het ondersteunen bij het verbeteren van vitaliteit, loopbaanvragen, je professionalisering, mogelijk maken van nieuwe uitdagingen zowel intern als extern en het vinden van vacatures.

Heb je een vraag?

    Wil je weten welke vacatures er zijn bij Al Wahda?