Scroll Top

Dynamiek Scholengroep

Dynamiek Scholengroep verzorgt eigentijds primair onderwijs in de gemeenten Horst aan de Maas en Venray. Wij zijn volop in beweging. Daar staat onze naam ook voor. Onder onze organisatie vallen 19 basisscholen, waarvan 1 school voor speciaal onderwijs. Wij staan voor goed onderwijs dat uitgaat van de behoeften van onze 3100 leerlingen. 350 medewerkers zetten zich daar iedere dag met veel passie voor in.

In gesprek met jezelf over je loopbaan

Goed kijken naar wat je wil en kan, kan je helpen om je inzicht te vergroten en een nieuw duurzaam perspectief te ontwikkelen. Inzicht in jezelf, in werkrelaties die wel of juist niet meer inspireren, maar ook in de mogelijkheden om je heen. In de waan van alle dag is het soms moeilijk die mogelijkheden te zien die er zijn. We helpen je jezelf en de wereld om je heen te (her)ontdekken, nieuwe verbindingen te leggen en te groeien in je leer-KRACHT.

Hieronder vind je verschillende diensten voor alle medewerkers van Dynamiek Scholengroep bij het ondersteunen bij het verbeteren van vitaliteit, loopbaanvragen, je professionalisering, mogelijk maken van nieuwe uitdagingen zowel intern als extern en het vinden van vacatures.

Heb je een vraag?

    Wil je weten welke vacatures er zijn bij dynamiek?