Scroll Top

Hart hebben voor onderwijs betekent hart hebben voor mensen

Je hart klopt voor jonge mensen; je ondersteunt hen met wat in je vermogen ligt om aan hun toekomst te kunnen werken. Je hart klopt voor hun ouders en voor je collega’s, om het samen zo goed mogelijk te doen.

Wanneer je vanuit een flow met en voor kinderen werkt, gaat het als vanzelf, bereik je met elkaar de mooiste resultaten en voel je je als de spreekwoordelijke vis in het water.
Soms klopt het even niet. En is jóuw hart in het geding. Mis je de verbinding, de échte verbinding. Werk je steeds harder en bereik je toch niet wat je voor ogen had. Dan..

  •  ..loopt de samenwerking met je duo of andere collega’s niet lekker;
  • ..verdwijnt er veel tijd in administratie en ander extra werk en zeg je uiteindelijk toch geen ‘nee’ tegen het teveel;
  •  ..gaan collega’s, kinderen of ouders over je grenzen;
  • ..raakt je werk-privé balans verstoord door het vele werk en de stress die je ervan
    hebt.

 

Dan is het tijd voor jou!
Tijd om met iemand die oordeelloos met je meekijkt stil te staan bij jou. Als mens, als onderwijsprofessional. Met iemand met een warm hart en een helder hoofd. Iemand die het onderwijs en haar dynamiek goed kent, zaken snel tot in de kern doorziet en coacht met een hoofdletter C. Zodat je weer in flow, in verbinding bent en je hart weer vrij klopt.
Dan is het weer fijn je te verbinden met je leerlingen, hun ouders, je collega’s. Dan kun je oprecht ‘nee’ zeggen als het teveel of niet oké is en ervaar je balans.

Hart hebben voor onderwijs betekent hart hebben voor mensen.
Laat het beginnen met jouw hart.

HEB JE INTERESSE?

Neem contact op met Hanneke via onderstaand contactformulier.