Scroll Top

Adelante

Adelante Kind & Jeugd biedt een omvangrijk zorgpakket aan kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 0 t/m 25 jaar met een (dreigende) blijvende fysieke beperking en/of langdurig gezondheidsprobleem. Wij combineren verschillende expertises onder één dak. Kinderen en jongeren kunnen bij ons niet alleen passend onderwijs volgen, zij kunnen hier ook revalideren en woonbegeleiding krijgen. Bij Adelante Kind & Jeugd werken al onze medewerkers samen aan de afstemming van revalidatiezorg en onderwijs voor uw kind.

In gesprek met jezelf over je loopbaan

Goed kijken naar wat je wil en kan, kan je helpen om je inzicht te vergroten en een nieuw duurzaam perspectief te ontwikkelen. Inzicht in jezelf, in werkrelaties die wel of juist niet meer inspireren, maar ook in de mogelijkheden om je heen. In de waan van alle dag is het soms moeilijk die mogelijkheden te zien die er zijn. We helpen je jezelf en de wereld om je heen te (her)ontdekken, nieuwe verbindingen te leggen en te groeien in je leer-KRACHT.

Hieronder vind je verschillende diensten voor alle medewerkers van Adelante bij het ondersteunen bij het verbeteren van vitaliteit, loopbaanvragen, je professionalisering, mogelijk maken van nieuwe uitdagingen zowel intern als extern en het vinden van vacatures.

Heb je een vraag?

    Wil je weten welke vacatures er zijn bij Adelante?